Klubtagság

ÍGY CSATLAKOZHAT HOZZÁNK...

 

A Torony Tó horgásztó klubtagsági rendszerben működik, amely barátságos és családias légkört hoz létre, hiszen a zártkörű tagsági körben hamar megismerkednek egymással a horgászok. Ugyanakkor az egymástól távol elhelyezkedő stégek a zavartalan nyugalmat biztosítják az arra vágyóknak.

 

A Budapesthez közeli idilli horgásztó rendszeres kikapcsolódást és feltöltődést nyújt, akár csak pár órára akár hosszabb időre is el tud jönni, ahogy ideje engedi.  

Nagy hangsúlyt helyezünk a személyes kapcsolatra, ezért a klubtagsághoz való csatlakozást személyes találkozó előzi meg.

 

A találkozó alkalmával körbejárjuk a tavat, lehetősége lesz megnézni a horgászhelyeket, a gyönyörű ősfás vízparti környezetet.

A találkozó során megismeri a horgásztavat és horgászási szabályokat, a horgásztó működését, mi pedig az Ön igényeit, így biztosítva, a kölcsönös elégedettséget.

Horgásztó Pest megye

 

A Torony Tó Horgászklub a környező tórendszer legrejtettebb tava, sem az utak, sem a bejárat felől nem lehet látni.

Jöjjön el és nézze meg ezt a vadregényes horgásztavat, melyhez  hívjon a 06 20 627 4273 - as telefonszámon, egyeztessünk alkalmas időpontot!

 

Aktuális:

2020- ra a helyek beteltek!

A 2021-es lehetőségekől érdeklődjön itt:

toronyto@gmail.com

06 20 627 4273

 

További információért, illetve a személyes találkozóhoz időpont egyeztetés miatt, hívjon a 06 20 627 4273-as telefonszámon!

 

 

Torony Tó horgásztó Vác

 

 

KIKNEK AJÁNLJUK?

 

Mindazoknak akik a horgászélmények mellett értékelik  a szép környezetet, jó közösséget.

 

 

NÉZZEN KÖRÜL NÁLUNK:

 

Szolgáltatások

Galéria

Halaink

A horgásztó vízminősége

A horgásztó környezete

Vélemények, élmények

A horgásztó hírei

                 

 

 

 Torony Tó Horgásztó, Horgászklub Pest megye - Magyar